## 2023-24 Big Spring Middle School Schedule

AM HR	7:35-7:40	5 Mins
AM WIN	7:40-8:22	42 Mins
1	8:25-9:07	42 Mins
2	9:10-9:52	42 Mins
3	9:55-10:37	42 Mins
4	10:40-11:22 *6 <sup>th</sup> Grade Teachers Dismiss Students to Lunch at 11:24	42 Mins
WA	11:25-11:57	32 Mins
WB	12:00-12:32	32 Mins
WC	12:35-1:07	32 Mins
5	1:10-1:52	42 Mins
PM Announcements (start of period #6) 1:55-1:57		
6	1:57-2:39	42 Mins
Pack-up/	Transition to HMRM: 2:39	3 Mins
Homeroom/ Dismissal	Dismissal for bus riders: 2:42 *Walkers will be dismissed after buses leave.	